Lenti termálfürdő

A Lenti Termál- és gyógyfürdő 5 szabadtéri és 4 fedett medencéjével az év minden napján nyújt kikapcsolódási lehetőséget a család minden tagja számára.

A fürdő 3 egységből – fedett fürdő, strandfürdő és szauna – áll. Az úszó- és élménymedencén át, a gyermek és baby medencéken keresztül, egészen a gyógy- és hidromasszázs medencékig bezárólag minden megtalálható a repertoárban.

Kapcsolódik hozzá egy fedett pihenőtér, illetve egy szaunavilág is, melyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a kikapcsolódás élménye teljes legyen.

Az Új – beltéri – Élményfürdőben minden korosztály megtalálja a kedvére való kikapcsolódást. Az élményfürdő közepén álló tengeri világítótorony és a beáramló fények elfeledtetik velünk, hogy nem a szabad ég alatt vagyunk.

Az örök fiatalokat csúszdás élménymedence várja élmény- és játékelemekkel, óriás- és gyermekcsúszdával, valamint a kisgyermekeknek használható pancsolóval. Emellett egy melegvizes élménymedence nyújt kellemes kikapcsolódást a masszázságyakkal, buzgárokkal, nyakzuhanyokkal és pezsgőülőkékkel.

Az új élményfürdőben mindenki örömét lelheti, legyen szó akár nyugodt percekről, vagy önfeledt élményteli fürdőzésről. Amíg a kicsik a csúszdán, vagy a gyermekmedencében szórakoznak, addig a nagyok az élménymedencében vagy a jakuzziban lazíthatnak.

A Lenti fürdő egyike a magyarországi gyógyhelyeknek. A lenti fürdő vize40 000 éves nátrium-hidrogénkarbonátos gyógyvíz, amely mozgásszervi problémák, gerinc (nyak, hát, derék), lumbágó, ízületi (váll, könyék, kéz, csípő, térd, boka) gyulladásos és kopásos megbetegedések kezelésére alkalmas.

A gyógyvízhez kapcsolódóan kúraszerűen alkalmazott gyógyászati kezelések is igénybe vehetők, amelyekhez előzetes orvosi vizsgálat szükséges.

Az igazi kuriózum a Lenti Termálfürdő területén a  Szent György Energiapark. Olyan jótékony hatású energiavonalak találkozási pontjaiban fekszik, amely a fürdőt egyedülállóvá teszi egész Európában. Tegyen egy sétát itt tartózkodása közben az Energiaparkban és engedje át magát jótékony hatásainak! A térség klímája, fürdőnk gyógyvize és ez a különleges energetikájú hely fokozottan segíti a pihenését, a feltöltődését, a testi-lelki megújulását.

Térkép itt

Nyitvatartás:

hétfőtől-vasárnapig
9.00-20.00