Foglalás

Kedves leendő Vendégeink!

2021. szeptemberétől minden magyarországi szálláshely igénybevétele kizárólag érvényes személyazonosító igazolvány bemutatása után lehetséges! Kérjük, hogy aki nem rendelkezik érvényes személyi igazolvánnyal, vezetői engedéllyel, vagy útlevéllel, az érkezés előtt intézkedjen ezek közül valamelyik igénylése érdekében, mert aki nem tud igazolványt bemutatni, azt nem tudjuk fogadni (ebben az esetben, ha nem foglalják el érkezés után a szállást, az lemondásnak minősül, az első éjszaka díja teljes mértékben fizetendő, kedvezmények nélkül). 

Figyelem! A szabály alól a gyermekek sem kivételek, MINDEN  vendégnek kötelező igazolványt bemutatnia!

További információ: https://vizainfo.hu/gyik

Az alábbi naptárban ki tudod jelölni a még foglalható napokat, majd az űrlapot kitöltve küldd nekünk a foglalási szándékod. A foglalás véglegesítéséhez az előleg utalása szükséges, amit akár azonnal, kártyával is ki tudsz fizetni (PayPal-en keresztül). Az alábbi felület nem számol az idegenforgalmi adóval, ami fejenként és éjszakánként 300 Ft!

A helyszínen készpénzben, OTP SZÉP kártyával, vagy MKB SZÉP kártyával tudsz fizetni, vagy tudsz nekünk utalni is. Amennyiben bankkártyával fizetnél, azt kérjük itt, a PayPal opciót választva tedd meg.