Árak

Igyekeztünk úgy kialakítani az árazást, hogy a legkényelmesebb legyen minden esetben.

Öt főig a ház bérleti díja fix. A napi árakat a Foglalás oldalon találod, szezontól, külső hőmérséklettől (fűtés) és kereslettől függően változhatnak. A napi díjon felül 18 év felettieknek helyi idegenforgalmi adót is kell fizetni (300 Ft/fő éjszakánként).

Amennyiben ötnél többen jönnétek, fejenként plusz 2000 Ft/éjszaka a díj (plusz itt is van a helyi idegenforgalmi adó, ami 300 Ft/fő/éjszaka).

A becsekkolást és a kicsekkolást meg fogjuk tudni beszélni személyesen. Ha éppen kiköltöznek és ti már jönnétek, akkor lehet, hogy egy kicsit várni kell, de igyekszünk úgy szervezni, hogy ilyen ne legyen.

Három évesnél fiatalabb gyermekedért nem számítunk fel plusz díjat, és kutyádat vagy macskádat is ingyen hozhatod magaddal.

Ha négy napnál hosszabb időre szeretnéd kibérelni a házat, vagy kedvezményes időszakban érkezel, a fenti díjból kedvezményt is kapsz, illetve ha kuponkóddal rendelkezel, akkor a foglaláskor kérjük jelezd ezt a megfelelő mezőben, hogy jóváírjuk neked a kedvezményed.

Közvetítő oldalon keresztül történő foglalás esetén a közvetítőnél látható árból külön kedvezményt nem tudunk biztosítani!